FYLLEMASKIN HVORDAN BETJENING / INSTALLERE OG VEDLIKEHOLDE

Fyllemaskinerer hovedsakelig en liten klasse produkter i pakkemaskiner.Fra emballasjematerialets perspektiv kan de deles inn io væskefyllingsmaskiner, limfyllingsmaskiner,pulverfyllingsmaskiner, og granulære fyllemaskiner;fra graden av automatisering av produksjonen Den er delt inn i halvautomatisk fyllemaskin og helautomatisk fyllingsproduksjonslinje.

 

FYLLEMASKIN HVORDAN BETJENES ?

1. Fordifyllemaskinener en automatisert maskin, må dimensjonene på letttrekkbare flasker, flaskeputer og flaskekorker være ensartede.

 

2. Før du kjører må du bruke sveiven til å snu maskinen for å se om det er noe unormalt i rotasjonen, og så kan du kjøre etter at det er bekreftet at det er normalt.

 

3. Når du justerer maskinen, bruk riktig verktøy.Det er strengt forbudt å bruke overdreven verktøy eller overdreven kraft for å demontere deler for å unngå skade på maskindelene eller påvirke maskinens ytelse.

 

4. Når maskinen er justert, sørg for å stramme de løse skruene, og bruk ristehåndtaket til å snu maskinen for å sjekke om handlingen oppfyller kravene før kjøring.

 

5. Maskinen må holdes ren.Det er strengt forbudt å ha oljeflekker, flytende kjemikalier eller glassbiter på maskinen for å unngå skade på maskinen.Derfor må det:

 

⑴Under produksjonsprosessen til maskinen, fjern flytende medisin eller glassfragmenter i tide.

 

⑵ Rengjør overflaten på maskinen én gang før skiftet, og tilsett ren smøreolje til hver aktivitetsavdeling.

 

⑶ Det bør skrubbes en gang i uken, spesielt de stedene som ikke er enkle å rengjøre ved normal bruk eller som blåses med trykkluft.

2

 

HVORDAN FUNGERE?

1. Løsne de øvre og nedre settskruene, demonter væskeinjeksjonssystemet for total desinfeksjon, eller demonter for desinfeksjon og rengjøring separat.

 

2. Sett væskeinntaksrøret i rensevæsken og start rengjøringen.

 

3. 500ml-modellen kan ha feil i faktisk fylling, så målesylinderen bør være nøyaktig før den formelle fyllingen.

 

4. Nålerør for fyllemaskin, standard 5 ml eller 10 ml sprøyte for type 10, 20 ml glassfyller for type 20 og 100 ml glassfyller for type 100.

 

HVORDAN VEDLIKEHOLDE?

 

1. Etter at maskinen er pakket ut, kontroller først om den tilfeldige tekniske informasjonen er fullstendig og om maskinen er skadet under transport, for å løse det i tide.

 

2. Installer og juster fôringskomponenten og utmatingskomponenten i henhold til skissediagrammet i denne håndboken.

 

3. Fyll på ny smøreolje på hvert smørepunkt.

4. Roter maskinen med sveiv for å sjekke om maskinen kjører i riktig retning (mot klokken når den vender mot motorakselen), og maskinen må jordes for beskyttelse.


Innleggstid: 22. april 2021