Hvordan vedlikeholde den automatiske peanøttoljepåfyllingsmaskinen om sommeren?

Været er for varmt om sommeren og det er mer regn.Slikt vær er mest sannsynlig å forårsakepakkemaskinå bli fuktig og ruste osv., så hvordan skal vi vedlikeholde den automatiske peanøttoljenfyllemaskinom sommeren?

Maskin 3

1. Den automatiske peanøttoljepåfyllingsmaskinen skal brukes i et tørt og rent rom, og bør ikke brukes på steder som inneholder syrer og andre gasser som er etsende for kroppen.

2. Sjekk delene og elektriske komponenter regelmessig, en gang i uken, sjekk om boltene på smøreblokken, lagrene og andre bevegelige deler er fleksible og slitte.Hvis det oppdages feil, bør de repareres i tide og bør ikke brukes motvillig.

3. Når du tilsetter olje tilpakkemaskin, ikke la oljen søle ut av koppen, enn si renne rundt maskinen og på bakken.Fordi olje lett forurenser materialer og påvirker produktkvaliteten.

4. Etter at maskinen er brukt eller stoppet, skal alle deler rengjøres, og det skal ikke være igjen olje eller støv.

5. Hvis den er ute av drift i lang tid, må hele kroppen til den automatiske kvantitative peanøttoljefyllingsmaskinen tørkes og rengjøres, og den glatte overflaten på maskindelene skal dekkes med antirustolje og dekkes med en tøy baldakin.

Den automatiske peanøttoljepåfyllingsmaskinen er høyt rost av bedrifter på grunn av dens høye kostnadsytelse.Hvis du ønsker å forlenge levetiden til den automatiske kvantitative væskefyllingsmaskinen bedre, må du vedlikeholde den i denne spesielle sesongen.

Maskin 4


Innleggstid: 17-jan-2022