Hudpleieteknologi har gått inn i "Space 2.0 Era" for å støtte dens FoU-styrke og er ekstremt praktisk

I år brakte Henkel tre store forretningssegmenter til CIIE.Blant dem er de to store delene avkosmetikk/skjønnhetsprodukter, detergents og hjemmepleie er spesielt iøynefallende.

To

Så snart du gikk inn på Henkels utstillingsområde, var det første du så utstillingsområdet for vaskemidler og husholdningspleie i form av en gigantisk sitronskive.

To

En rekkenye hjemmepleieproduktervises i utstillingsområdet: Bref® Miao Li Multi-effect Toilet Cleaner Magic Ball Fragrance Luxury Pet Edition er nylig lansert.På grunnlag av kraftig sterilisering tilsettes to avanserte dufter av Glen Magnolia og Moonlight Jasmine.Å gi forbrukerne mer duft og nye valg;Perwoll® Qifang har lansert trefarget reparasjonsvaskemasse for hvite og lyse klær, svarte og mørke klær og fargede klær for forskjellige fargede stoffer.Laget et modellvindu for å gi forbrukerne en mer intuitiv opplevelse.

Kosmetikk-6

n the kosmetikk/skjønnhetsprodukterseksjonen, viste Schwarzkopf, «ess» til Henkel, frem serien med produkter som Ouyueti, Hair Core Care, Yihao og Style Imprint.

To

"For alle problemhårtyper kan du finne en løsning hos Schwarzkopf."Ifølge ansvarlig på stedet er alle serier med produkter utelukkende for frisørsalonger.Blant dem er Hair Core Care-serien et nytt produkt som integrerer teknologi for reparasjon av hårkjerne og kvalitet.Funksjoner som pleieingredienser og tilpasset pleieopplevelse er spesielt utviklet for å reparere hår som er skadet ved farging og bleking.

To

I tillegg til produktvisningen, har Henkel-standen også satt opp flere interaktive opplevelsesområder for å gi forbrukerne en eksklusiv oppslukende opplevelse.Ikke bare har Schwarzkopfs toppstylister luftbårne boder, men også det "magiske speilet" som kan forhåndsvise effektene av hårfarging-AI ansiktsgjenkjenning frisørsminkeeffektgenereringsverktøy, som lar besøkende få en klarere forståelse av produktfunksjonene under den interaktive opplevelsen.Full av oppriktighet.


Innleggstid: Des-09-2021